Angkutan barang ti China ka gudang pihak katilu di New York ku laut + treuk

Hiji dinten dina bulan Maret, nalika urang ngalakukeun padamelan sapopoé, urang nampi patarosan ti palanggan, anu maca kieu:
Asal:
No 19, Jalan Wétan Xitian, Kota Shiqi, Guangzhou

tujuan:
2727 Dagang Jalan
Philadelphia, PA 19154

Inpormasi Pangiriman:
Jumlah Unit: 5
Ukuran peti: 187 * 187 * 183CM
Beurat: 550 KG kira-kira unggal


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Numutkeun data anu disayogikeun ku palanggan, kami nawiskeun para nasabah kutipan 2300RMB / CBM + tarif.Jam 23:00 wengi éta, kami nampi balesan email ti palanggan anu naroskeun kami pikeun ngatur ékspor barang.Saatos nampi balesan email, kami langsung komunikasi sareng palanggan ngeunaan pamayaran sareng naroskeun palanggan mayar 70% tina angkutan barang ka rekening kami.Sésana 30% bakal dibayar saatos barang dikirim ka gudang di luar negeri.Poé kadua sanggeus jeung komunikasi customer euweuh masalah, urang bakal ngatur kandaraan pikeun nyokot barang, pabrik sanggeus barang kana storehouse nu, nungguan wadahna, sanggeus loading Parahu ku 30 poé pengiriman barang pikeun ngangkut barang ti shenzhen ka New York port, barang ka port sanggeus, kolega Amérika urang bakal barang keur adat clearance, sanggeus beberesih lengkep, mulih pajeg ka customer pikeun ngonfirmasi, lajeng nganteurkeun barang di luar negeri gudang Ark, Saatos ngabongkar, barang anu dikirimkeun ka armada asing pikeun pangiriman, sarta pangiriman back-end nyandak dua poé.

Modeu transportasi laut + treuk cocog pikeun volume ageung, henteu cocog pikeun ngirim barang, sepuh umum saluran ieu sakitar 30-50 dinten.Alamat panarima ti Kulon Amérika Serikat utamana dialihkeun ka Los Angeles, alamat panarima ti Wétan Amérika Serikat utamana dialihkeun ka New York, sarta alamat Amérika jeung Cina utamana dikirimkeun ka Chicago jeung Houston.Bisa dikirim ka rupa-rupa gudang pihak katilu, kayaning gudang Amazon, gudang Wal-mart, jsb.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, mangga ngahubungi Jerry dina inpormasi kontak ieu:
Email:Jerry@epolar-zj.com
Skpye: hirup:.cid.2d48b874605325fe
Whatsapp: http://wa.me/8615157231969


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami