Pengiriman barang ti Cina ka gudang Amazon di AS ngaliwatan Matson + express Shipping

Nalika urang ngahadiran paméran dina Méi taun ieu, hiji customer datang ka stan parusahaan urang jeung nanya kami naha anjeunna bisa ngirim piknik 450kg mat na ka gudang ONT8 Amazon di Amérika Serikat.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Nalika urang ngahadiran paméran dina Méi taun ieu, hiji customer datang ka stan parusahaan urang jeung nanya kami naha anjeunna bisa ngirim piknik 450kg mat na ka gudang ONT8 Amazon di Amérika Serikat.Barangna aya di Wenzhou sareng urang kedah ngajemput di pabrik.Harga anu kami kutip ka palanggan dina waktos éta nyaéta 2.6USD / KG, anu kalebet sadayana biaya gudang amazon ti Wenzhou ka ONT8 di Amérika Serikat.Saatos nasabah mastikeun yén teu aya masalah sareng biaya, urang bakal ngatur operator pikeun nginpokeun supir pikeun nyokot barang di pabrik Wenzhou.Saatos barang dibawa ka gudang kami, kami bakal ngukur ukuran sareng beurat barang teras mastikeun data sareng palanggan.Saatos konfirmasi data réngsé, kami bakal nempelkeun lambar UPS express dina unggal karton, lajeng nyadiakeun nomer tracking UPS ka konsumén.Barang bakal ngantosan dimuat di gudang.Saatos nempatkeun Parahu, barang dugi ka Amérika Serikat ku 11 dinten palabuhan laut di Los Angeles, kolega urang di Amérika Serikat bakal barang-barang pikeun pabean pabean, bea cukai parantos réngsé, pikeun nganteurkeun barang ka gudang urang di Amérika Serikat. , di gudang urang bakal ngabongkar bahtera, sanggeus ngabongkar bahtera pikeun ngalengkepan pikeun nganteurkeun kargo ka staf of UPS pikeun ngirim, staf of UPS sanggeus 2 poé pangiriman, barang nu lajeng dibikeun ka pagawe UPS pikeun signature.

Kasus di luhur mangrupikeun conto saluran Shanghai biasa Matson kami.Kapal biasa Matson angkat ti Shanghai unggal Rebo sareng dugi ka Los Angeles dina 11 dinten.Saatos operasi bets sadayana, validitas sadayana sakitar 18-20 dinten.Palanggan ngan ukur kedah nyiapkeun barang-barangna, sareng kami nanggung jawab sésana.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, mangga ngahubungi Jerry dina inpormasi kontak ieu:
Email:Jerry@epolar-zj.com
Skpye: hirup:.cid.2d48b874605325fe
Whatsapp: http://wa.me/8615157231969


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami