Produk

  • 10CBM 2000KG Cina ka Australia Amazon gudang BWU1 ku laut LCL DDP

    10CBM 2000KG Cina ka Australia Amazon gudang BWU1 ku laut LCL DDP

    Hiji dinten di Séptémber 2021, kami nampi patarosan ti palanggan Australia.Anjeunna ningali dina halaman wéb resmi urang yén urang tiasa ngalakukeun transportasi laut LCL ti China ka Australia, sareng urang gaduh agén koperasi di Australia anu tiasa mupus adat sareng nganteurkeun.Ku alatan éta, kami ngarepkeun yén urang tiasa nyayogikeun anjeunna rencana pengiriman panto-ka-panto anu lumayan dumasar kana data kargo anu anjeunna nyayogikeun.

  • 40HQ Mat pikeun pets Cina ka Kanada Amazon YOW1 ku laut FCL DDP

    40HQ Mat pikeun pets Cina ka Kanada Amazon YOW1 ku laut FCL DDP

    Dina 12 Oktober, kami nampi patarosan ti palanggan Kanada.Anjeunna ngagaduhan produk 40hq pikeun dikirim ti Yangzhou, Cina ka gudang Amazon YOW1 di Kanada.Anjeunna naros upami urang tiasa nyayogikeun jasa pengiriman FCL, sareng ku jalan kitu, urang ogé ngalaksanakeun pabeurangan pabeungeutan bagian tukang barang.Saatos nampi patarosan palanggan dina waktos éta, kami naroskeun ka palanggan pikeun alamat pabrik khusus Yangzhou, ukuran pakét produk, jumlah kasus sareng beurat.

  • 6 cartons 120kg Pet suplai china ka Australia MEL1 Amazon Gudang ku laut DDP

    6 cartons 120kg Pet suplai china ka Australia MEL1 Amazon Gudang ku laut DDP

    Kusabab 2019, perusahaan kami parantos damel dina jalur khusus Kelautan ti China ka Australia, anu parantos ngalayanan ratusan palanggan.Aya shift mingguan tetep ti Shenzhen, Ningbo jeung Shanghai di Cina ka Sydney jeung palabuhan séjén di Australia.

  • 10cartons 130kg bank kakuatan china ka Jerman ku DHL express

    10cartons 130kg bank kakuatan china ka Jerman ku DHL express

    Saluran ekspres internasional perusahaan kami sami sareng produk anu diwanohkeun sateuacana, kalayan palayanan anu sampurna sareng metode transportasi anu aman tiasa dianggo pikeun sagala rupa produk, sapertos produk batré litium atanapi catu daya sélulér, anu jarang diangkut di pasar.Salaku perusahaan anu gaduh pangalaman operasi genep atanapi tujuh taun, perusahaan kami ngagaduhan paménta konsumén dina aspék ieu.Kami bakal nampi barang di gudang kami di Shenzhen.Saatos barang sumping di gudang kami, kami bakal ngangkut barang ti Shenzhen ka Hong Kong.Di Hong Kong, urang bakal mindahkeun barang ka bagian séjén dunya ngaliwatan fedex lokal / UPS / DHL.

  • 7 karton 117kg Cina ka gudang Amazon Australia BWU2 Ku hawa + express DDP

    7 karton 117kg Cina ka gudang Amazon Australia BWU2 Ku hawa + express DDP

    Cina ka Australia ku saluran hawa tina DDP, mimitian ti 2019, parusahaan urang geus opat taun kapayun, mimitian ti 19 taun, parusahaan urang di ningbo, Shanghai, yiwu, shenzhen nyetél narima gudang, ayeuna gaduh penerbangan mingguan ti Shanghai. bandara pudong jeung bandara shenzhen baoan ngapung ka Australia Sydney jeung Melbourne.

  • 8CBM 1600KG Cina ka Calgary, Kanada LCL Ku SEA

    8CBM 1600KG Cina ka Calgary, Kanada LCL Ku SEA

    Simkuring gaduh gudang urang sorangan di Shanghai, Ningbo na Shenzhen pikeun ngumpulkeun barang.Ayeuna, rute pengiriman utama kami pikeun transportasi LCL ti Cina ka Kanada nyaéta: Ningbo / Shanghai / Shenzhen / Qingdao - Vancouver, Ningbo / Shanghai / Shenzhen / Qingdao - Calgary, Ningbo / Shanghai / Shenzhen / Qingdao - Toronto.Tiap jalur boga kapal unggal minggu, nu ninggalkeun dina waktu tetep unggal minggu.Saatos barang dugi ka terminal asing, staf kami di Kanada bakal angkat ka daérah palabuan sareng mawa peti ka gudang anu diawaskeun, dimana wadahna bakal dibuka.

  • 40HQ Cina ka Genoa, Italia ku laut DDU

    40HQ Cina ka Genoa, Italia ku laut DDU

    Perusahaan kami parantos ngoperasikeun pengiriman FCL ti Cina ka Itali ti saprak 2015, utamina pikeun FOB / CIF / EXW, jsb. Nanging, kusabab parobihan dina lingkungan pasar, perusahaan kami mimiti ngaluncurkeun jasa pengiriman FCL pengiriman DDP / DDU ti China ka Italia dina 2019, anu parantos beroperasi salami 3 taun ayeuna.Urang tiasa ngatur logistik sareng pangiriman pikeun gudang luar negeri.Kami ngagaduhan gudang di Shenzhen, Ningbo, Shanghai, Qingdao sareng palabuhan sanésna, sareng urang tiasa ngatur barang-barang pikeun diékspor ka Itali tina palabuhan ieu.Ayeuna, pausahaan pengiriman barang utama urang cooperate kalawan nyaéta ONE, COSCO, EMC, CMA jeung saterusna.Italia salian Milan, Genoa jeung palabuhan sejenna, aya Naples, Livorno, Trieste jeung saterusna.

  • 20CBM Cina ka AS ONT8 Amazon gudang treuk DDP ngeunaan 30days

    20CBM Cina ka AS ONT8 Amazon gudang treuk DDP ngeunaan 30days

    Kusabab 2018, perusahaan kami parantos ngalaksanakeun logistik Amazon ti China ka Amérika Serikat salami 5 taun, sareng skala perusahaan kami ogé ningkat.Simkuring gaduh gudang urang sorangan di Ningbo, Shanghai jeung Shenzhen, kalawan volume stabil tina 5 peti unggal minggu.Urang tiasa ngatur logistik pikeun nyokot barang ti suppliers di Cina.

  • 10KG 1.6 * 0.15 * 0.13m china ka Perancis ku UPS express

    10KG 1.6 * 0.15 * 0.13m china ka Perancis ku UPS express

    Urang mimiti ngalakukeun bisnis express internasional di 2015, sarta boga gawé babarengan jangka panjang kalayan FedEx, UPS, DHL na TNT.Ayeuna, urang tiasa nyandak pangiriman barang nasional, utamana pikeun ékspor di Shanghai jeung Shenzhen.Wates waktos ka Amérika Serikat disimpen dina 2-3 dinten damel, sareng wates waktos ka Éropa dijaga dina 5-7 dinten kerja.Di nagara sésana, wates waktu antara 2 jeung 7 poé gawé.Sumawona, kami henteu ngagaduhan larangan dina produk anu kami lakukeun.Urang tiasa ngangkut batré, batré murni, cair sareng bubuk.Produk ieu bakal dikirim ka Hong Kong, teras diangkut ka sababaraha nagara ngalangkungan DHL, FedEx, UPS sareng TNT di Hong Kong.

  • 300kg Cina ka Kanada DDP ku hawa + express

    300kg Cina ka Kanada DDP ku hawa + express

    Kalayan pamekaran The Times, urang beuki caket sareng nagara-nagara sanés di dunya, sareng logistik internasional ogé ngembang pesat.Dina lingkungan sajarah ieu, kami geus dibuka nepi ka layanan transportasi DDP angkutan barang hawa + express ti Cina ka Kanada, sarta sakabeh waktu transportasi ieu dikawasa dina 10-12 poé.Nalika kami nembé ngaluncurkeun jasa ieu, seueur palanggan sumping ka kami pikeun gawé babarengan, sareng kalayan dukungan para palanggan ieu, kami ngajantenkeun saluran ieu langkung saé sareng langkung saé.Ayeuna kami gaduh penerbangan ka Kanada ti Bandara Shenzhen Baiyun sareng Bandara Pudong Shanghai unggal Rebo sareng Jumaah, sareng aranjeunna tetep unggal minggu.Saluran tina metoda operasi husus, di handap kuring bakal ngawanohkeun saluran kami geus operasi pikeun lima taun, lima taun ieu, tilu taun mimiti aya geus sagala rupa masalah, dina tungtungna urang nyobian pangalusna maranéhanana pikeun ngajawab, sabab loba pangalaman operasi. , sanggeus 2 taun bakal solusi urang pikeun masalah, mastikeun kasalametan barang.

  • Cina ka Kanada Vancouver 157cm * 108cm * 65cm, 660KG LCL

    Cina ka Kanada Vancouver 157cm * 108cm * 65cm, 660KG LCL

    Hiji poé dina bulan Séptember, kuring narima customer ti Kanada anu diperlukeun pikeun ngangkut hiji bets barang ti Cina ka Kanada.Anjeunna naros ka kuring upami kuring tiasa nyayogikeun anjeunna rencana transportasi logistik.Kuring langsung naros ka anjeunna kanggo ngirim inpormasi barang sareng syarat logistikna.Shanghai-Vancouver 157cm * 108cm * 65cm, 660KG CIF mun port Vancouver wungkul.Tungtungna, kuring nyarankeun palanggan pikeun nganteurkeun barang ka gudang Shanghai kami, teras kirimkeun barang ti gudang Shanghai kami ka gudang Vancouver kami.Tungtungna, nasabah datang ka gudang Vancouver kami pikeun nyokot barang jeung adat jelas.The total ongkos angkutan barang nyaéta 110USD / CBM, kaasup angkutan laut jeung fee pick-up.Saatos nampi petik kami, nasabah ngawaler ka kami ku email hiji dinten saatos sareng naroskeun kami ngahubungi supplier na.Sanggeus supplier maranéhanana informed kami yén barang geus siap, urang ngatur treuk pikeun nyokot barang di pabrik jeung dikirim ka gudang di Shanghai.Sanggeus éta, barang bakal dikirim ka gudang urang di Vancouver ku laut.Kolega urang di Vancouver bakal ngirim email pikeun ngabéjaan consignee pikeun nyandak barang sareng mupus barang.Saatos consignee narima barang, urang bakal nanya ka konsumén pikeun ngumpulkeun angkutan barang.

  • Cina ka Kanada Vancouver SEA FCL 40HQ

    Cina ka Kanada Vancouver SEA FCL 40HQ

    Hiji poé di 2021, kami geus narima ti panalungtikan customer Kanada urang, anjeunna kedah 20CBM ku laut ti Cina ka Vancouver, pikeun ngirim informasi husus ngeunaan barang ka kami, sanggeus urang ngaliwatan data barang, waktu alus barang, jeung syarat waktu pengiriman barang konsumén, nurutkeun data disadiakeun ku customer jeung sarat, kami ka konsumén pikeun milih spasi pengiriman barang luyu, Tungtungna dikintunkeun ka angkutan barang laut nyaeta 1900 usd ka konsumén, klien sanggeus narima cutatan nu, pikir nu harga bisa ditarima, lajeng ngirim informasi kontak supplier urang ka kami, hayu urang balik sarta ngahubungan operasi saterusna, sabab supplier nu tanggung jawab trailer sarta adat clearance, jadi urang ngan ngirimkeun SO ka supplier, nuturkeun-up tanpa operasi urang.Tapi sabenerna urang tiasa beroperasi sakabeh bagian atawa sababaraha bagian di antara ti pabrik supplier urang ka consignee asing.Tungtungna barang dikirim ka Kanada sakumaha anu dijadwalkeun.