Pon pikeun pon!Pausahaan pengiriman barang anu sanés digaleuh, sareng juragan énggal janji bakal nyiptakeun 'perusahaan pengiriman terkemuka di dunya'

Numutkeun inpormasi panganyarna kami: Anyar-anyar ieu, aya warta anu hadé ngeunaan Global Feeder Shipping (GFS), anu rengking 24th dina kapasitas pengiriman global Alphaliner.Pausahaan ieu kaala jeung dicekel ku AD Ports Grup, a billionaire Wétan Tengah!

1

AD Ports Group bakal gaduh 80 persen perusahaan Pengiriman Global Feeder Shipping (GFS) anu berbasis di Dubai saatos akuisisi $ 800m.

Saatos parantosan akuisisi, jasa GFS bakal digabungkeun sareng SAFEEN Feeders sareng Transmar, dua usaha pengiriman sanés AD Ports Group, anu babarengan bakal masihan AD Ports Group armada kapal 35 kalayan kapasitas gabungan 100,000 TEUs, Janten Alphaliner ka-20. parusahaan pengiriman barang pangbadagna dina daptar kapasitas!

2
3

Akuisisi Global Feeder Shipping, pamaén anu gaduh pangalaman langkung ti 30 taun dina jasa feeder wadah di Wétan Tengah, Asia sareng Afrika, bakal masihan AD Ports Group pangsa pasar régional.

4

Global Feeder Shipping ngoperasikeun 25 kapal wadahna kalayan total kapasitas 72,964TEU, rengking 24th di dunya dina hal kapasitas, payuneun RCL, SM Line sareng Matson.

5

Akuisisi éta bakal naekeun kagiatan dagang AD Ports Group sareng konektipitas ka pasar inti na sareng ningkatkeun bisnis replenishment na, nyayogikeun skala ékonomi anu signifikan ngaliwatan jaringan rute sareng armada anu diperluas, saur AD Ports Group.Sajaba ti éta, akuisisi bakal salajengna nguatkeun hub na spoke model parusahaan, ngahubungkeun pasar inti na di Teluk, subcontinent India, Laut Beureum jeung Turki kalawan aset port konci, kaasup Khalifa Port.

Salaku tambahan, integrasi GFS sareng jasa SAFEEN Feeders berpotensi ngahasilkeun sinergi operasional anu signifikan.

Kasepakatan diperkirakeun ditutup dina kuartal kahiji 2023, tunduk kana persetujuan pangaturan.Manajemén GFS anu aya bakal tetep aya sareng pendirina bakal nahan 20 persen saham perusahaan.

Falah Mohammed Al Ahbabi, pupuhu AD Ports Group, nyarios: "Akuisisi kami tina saham mayoritas di GFS, investasi luar panggedéna dina sajarah perusahaan kami, bakal nyababkeun parobihan bertahap dina lingkup jasa anu kami tawarkeun sareng sacara signifikan ningkatkeun global kami. konektipitas."


waktos pos: Nov-11-2022