Perhatoskeun!Aya mogok umum di Antwerp.Maersk parantos ngaluarkeun bewara darurat!

Numutkeun inpormasi panganyarna kami: pagawe palabuhan palabuhan Antwerp bakal ngamimitian mogok jam 6 énjing waktos lokal tanggal 9 Nopémber, sareng réngsé jam 6 énjing énjing.

1

Numutkeun kana Inchcape Shipping Services, serikat Belgia ayeuna mogok, sareng serikat Sosialis nyauran mogok umum, sedengkeun serikat Kristen sareng liberal bakal ngatur protés kalebet mogok, rapat staf sareng demonstrasi.

Hasilna, seueur kahirupan masarakat Belgia bakal ditutup sareng dibatesan.Uni disebut mogok kusabab rising harga énergi, nurutkeun laporan média lokal.

Dina nyanghareupan mogok di palabuhan Antwerp, raksasa pengiriman barang Maersk parantos ngaluarkeun bewara darurat:

2

Terminal bakal ditutup pikeun operasi salami mogok sareng moal tiasa ngadamel pangiriman atanapi pickup ka darat dugi ka aksi mogok réngsé.

4

Maersk ogé nyarios aya kamungkinan panarajangan ku pilot, tugs sareng personel palabuhan anu sanés, sareng yén telat sareng kasusah operasional diperkirakeun di palabuhan Antwerp.

Maersk nyatakeun yén éta ngawaskeun kaayaan sacara saksama sareng nalika aksi mogok diperkirakeun bakal nyababkeun tantangan operasional, éta aktip ngembangkeun rencana kontingensi pikeun ngaminimalkeun telat dina ranté pasokan.

Salila periode ieu, Maersk bakal terus difokuskeun ngajaga aliran impor sarta ékspor sarta ngaminimalkeun dampak dina konsumén.Pikeun ngirangan telat, Maersk ngingetkeun para nasabah pikeun nyandak barang impor pas mungkin.

Tumbu Produk lianna:https://www.epolar-logistics.com/express/

3

waktos pos: Nov-11-2022