Éropa sareng Amérika Kidul mimiti ngagancangkeun pikeun nutupan usum gugur, angkutan barang tiasa turun dina tungtung tingkat pandémik

Naha aya handap pikeun pasar pengiriman barang global?

Pikeun ayeuna, teu aya garis handap, sahenteuna dugi ka puncak kiriman Taun Baru Imlek!

Numutkeun kana édisi panganyarna tina laporan pasar Pengiriman global Drury, World Container Shipping Rate Index (WCI), saatos turun salami 36 minggu berturut-turut, turun 9% deui minggu kamari, turun 70% tina période anu sami taun ka tukang, sareng indéks kacatet tingkat panghandapna dina dua taun kaliwat.

Éropa sareng Amérika Kidul mimiti ngagancangkeun réspon kana wabah-1
Éropa sareng Amérika Kidul mimiti ngagancangkeun réspon kana wabah-2

Éropa, Amérika Kidul mimiti ngagancangkeun sababaraha rute pikeun nutupan usum gugur

Numutkeun inpormasi urang: data panganyarna tina Shanghai Shipping Exchange nunjukeun yen kinerja pasar angkutan wadahna ékspor Cina urang lemah, tumuwuhna paménta angkutan lemah, sarta laju angkutan barang pasar jalur sagara terus turunna, nyered ka handap indéks komposit.

Laju angkutan palabuhan dasar di Éropa sareng Amérika Kidul ningkat laun-laun.Dina 11 Nopémber, laju angkutan barang ékspor ti Shanghai ka palabuhan dasar di Éropa nyaéta 1,478 USD / TEU, turun 16,2%.Laju angkutan barang ti Shanghai ka Amérika Kidul nyaéta 2,944 USD / TEU, turun 22,9%

Nurutkeun kana trend laju angkutan barang bulan kaliwat disusun ku hiji jalur Pengiriman barang, laju angkutan barang loba jalur pengiriman barang utama kaasup Éropa, Amerika, Amérika Kidul jeung Australia sarta Selandia Anyar geus accelerating nutupan ragrag, nu teuing kamungkinan nyekel handap!

Ku jalur, Asia ka AS / Spanyol turun deui 2.9% minggu ieu ka $1,632 per Feu, sapertos sadayana rute anu sanés.

Tarif angkutan barang di Éropa sareng Amérika Serikat tiasa turun di handap tingkat pra-pandémik dina ahir taun

Numutkeun inpormasi panganyarna kami, sababaraha ahli ngaramalkeun yén laju angkutan barang peti di Asia-Éropa sareng rute perdagangan trans-Pasifik tiasa turun sahandapeun tingkat pra-épidémik sateuacan akhir taun ieu.

Éropa sareng Amérika Kidul mimiti ngagancangkeun réspon kana wabah-3

Sareng ku biaya operasi operator sacara signifikan langkung luhur tibatan taun 2019, ieu tiasa maksa langkung seueur rute deui kana beureum dina kuartal kahiji 2023.

Numutkeun ka Lars Jensen, CEO Vespucci Maritime, panurunan anu seukeut dina harga spot "teu tiasa dihindari" kusabab paménta anu lemah pisan.

Tapi anjeunna nambahan yén recovery di ongkos angkutan barang bisa dirojong ku rebound mungkin dina paménta sanggeus aranjeunna handap kaluar.

Aya kanaékan anu seukeut dina jumlah nutup di Pasifik

Numutkeun data panganyarna anu dikaluarkeun ku Drury, dina 5 minggu ka hareup (Minggu 46-50), 93 pelayaran tina 731 pelayaran anu dijadwalkeun dina rute utama sapertos Trans-Pasifik, Trans-Atlantik, Asia-Nordik sareng Asia-Mediterania parantos dijalankeun. ngumumkeun, laju pembatalan 13%

Salila periode ieu, 59% tina Voyages kosong bakal on trans-Pasifik ruteu wétan, 26% on Asia-Nordik jeung Mediterania ruteu sarta 15% dina trans-Atlantik westbound ruteu;Diantara aranjeunna:

THE Alliance ngagaduhan paling seueur pembatalan, ngumumkeun 41

Aliansi 2M ngumumkeun 16 pembatalan

OA Alliance ngumumkeun 15 pembatalan

Éropa sareng Amérika Kidul mimiti ngagancangkeun réspon kana wabah-4

Samentara éta, nurutkeun laporan Sea-Intelligence, aya kanaékan seukeut dina jumlah penerbangan kosong dina ruteu trans-Pasifik salila periode 42-52 minggu, tapi teu saloba lalulintas hawa dina ruteu Asia-Éropa.

Aya 34 sailings kosong anyar antara basisir kulon Asia jeung Amérika Kalér, sarta 16 sailings kosong anyar antara basisir wétan Asia jeung Amérika Kalér.Pikeun jalur Spanyol-Amérika, jalur éta ngumumkeun tambahan penerbangan 7-11 dina sadayana tapi lima minggu tina periode analisa.

Éropa sareng Amérika Kidul mimiti ngagancangkeun réspon kana wabah-5

Alab Murphy, lulugu perwira eksekutif of Sea-Intelligence, commented: "Ieu ngagambarkeun hesitancy pausahaan pengiriman barang dina cara nanganan poténsi lalulintas dihareupeun Taun Anyar Cina. "Pausahaan pengiriman barang sigana nyokot leuwih antosan-na-tingali pendekatan salaku naha bakal aya lonjakan musiman dina paménta."

Henteu aya tren anu sami dina rute Asia-Eropa, anu ningali paningkatan ngan genep penerbangan kosong, sedengkeun rute Asia-Mediterania ningali paningkatan opat penerbangan kosong.


waktos pos: Nov-18-2022