Gelo!Kauntungan dina tilu kuartal kahiji ngaleuwihan taun ka tukang, sareng bonus tungtung taun Evergreen Marine nantang 60 kali gaji bulanan.

Numutkeun laporan panganyarna média Taiwan dikutip ku parusahaan urang, sanggeus méré bonus taunan 40 kali gaji bulanan taun ka tukang, kauntungan tina tilu suku mimiti taun ieu geus greatly ngaleuwihan kauntungan sakabeh taun ka tukang.Bonus taunan Evergreen Marine taun ieu tiasa ngarobih catetan taun ka tukang, nantang 60 kali gaji bulanan!

Evergreen bonus tungtung taun sakali diungkabkeun, industri langsung disebut gélo!!

Laporan média Taiwan nunjukkeun: Evergreen Shipping diperkirakeun janten "raja akhir taun" industri Kelautan Lianzhuang!Jumlah duit bakal tangtangan imajinasi industri!

Eva Shipping parantos ngadamel langkung ti NT $ 300 milyar (68.1 milyar yuan) taun ieu, sateuacanna NT $ 239 milyar (54.2 milyar yuan) anu didamel dina taun ka tukang, nyababkeun kasalempang sabaraha bonus anu bakal dibayar taun ieu.Industri parantos nyarioskeun ngeunaan jumlah 60 bulan anu luar biasa.Evergreen Kelautan bakal ngéléhkeun catetan sorangan 40 bulan diatur taun ka tukang.

Evergreen Ocean Year End Award Challenge 60 kali gaji bulanan

Dina ahir taun ka tukang, Evergreen Marine sakali nawiskeun bonus taunan anu pikaresepeun tina 40 kali gaji bulanan.Loba karyawan Evergreen ceurik "Naha éta salah?"dina isuk mimiti Poé Taun Anyar nalika aranjeunna ningali jumlah dikonfirmasi tina bonus tungtung taun.Dumasar kana gaji dasar 60.000 dolar Taiwan Anyar (kira-kira 13.900 yuan), aranjeunna langsung nampi langkung ti 2 juta dolar Taiwan Anyar (sakitar 463.000 yuan)."Duh Gusti! Kuring geus kungsi katempo duit loba ieu dina sapoe" teu cara pangalusna pikeun ngajelaskeun eta.

Sanajan laju angkutan barang global geus malik taun ieu, Evergreen Marine geus nyieun leuwih ti 100 milyar yuan (NT $) per saparapat pikeun tilu suku padeukeut ku ngamangpaatkeun kapasitas-harga low shipbuilding.Laporan kuartal katilu dileupaskeun awal bulan ieu, sareng kauntungan bersih saatos pajak akumulasi dina tilu kuartal kahiji ngahontal 304,35 milyar yuan.Sanajan kuartal kaopat teu bisa nyieun deui 100 milyar yuan alatan turunna ongkos angkutan barang, sakabeh taun pasti bakal pencét luhur anyar.

Industri pengiriman barang percaya yén Evergreen taun ka tukang 40 bulan, kalawan taun ieu sacara hadé ti kinerja kauntungan taun ka tukang sacara, ahir taun moal leuwih goreng ti taun ka tukang, "60 bulan teu mungkin, probabiliti pisan tinggi", kalawan Evergreen dasar. gaji bulanan staf 50.000 ka 60.000 yuan, tungtung "pakét" nyaeta 3 juta yuan langsung kana kantong, bisa disebutkeun sirik sagala industri.

Hal anu paling untung nyaéta dina waktos wabah COVID-19, karyawan anyar Evergreen Shipping taun 2019 sareng 2020 bakal nampi 10 bulan akhir taun 2020, 40 bulan akhir taun 2021 sareng 10 bulan pertengahan. - dividend taun.Upami aranjeunna nampi 60 bulan akhir taun ieu, aranjeunna bakal nampi 120 bulan dina tilu taun."Ngalakukeun tilu taun dugi ka 10 taun" sanés ngan ukur kecap, tapi nyata.

Evergreen earned 100 miliar yuan pikeun tilu suku dina urutan taun ieu, sarta kauntungan kumulatif pikeun tilu suku kahiji éta 339,4 miliar yuan.EPS pikeun tilu suku kahiji ngahontal 68.88 yuan kalayan sékrési hasil kauangan kuartal katilu.Pasar kalayan bungah ngitung yén karyawan Evergreen tiasa nampi 60 bulan bonus tungtung taun dina ahir taun ieu, nyaéta 20 bulan langkung seueur tibatan taun ka tukang.

Sedengkeun pikeun dividend tunai prihatin ku shareholders, éta ogé diperkirakeun mayar leuwih ti 20 yuan per saham, ngaleuwihan alokasi taun ka tukang ngeunaan 18 yuan per saham.Sanajan kitu, ceuk Evergreen teuing mimiti keur ngitung bonus tungtung taun sarta dividends tunai, tur aya kénéh loba variabel.

Umumna diperkirakeun yén bonus taunan taun ieu pikeun pagawé bakal sakitar 40 bulan kusabab parobihan anu gancang sareng urgent dina industri.Tapi, kaputusan ahir masih kedah dilakukeun dina tingkat luhur.

Sedengkeun pikeun Yangming Shipping, parusahaan pengiriman barang sejen di Taiwan Island, taun ka tukang, dina rupa ngaran, ngeunaan 32 bulan tina bonus taunan, sarua jeung Eva Shipping 50 bulan tina tingkat diskon 60%, lamun Eva 60 bulan taun ieu, éta diperkirakeun yén Yangming pengiriman barang boga ampir 40 bulan tina total bonus.


waktos pos: Nov-18-2022