LCL

  • 10CBM 2000KG Cina ka Australia Amazon gudang BWU1 ku laut LCL DDP

    10CBM 2000KG Cina ka Australia Amazon gudang BWU1 ku laut LCL DDP

    Hiji dinten di Séptémber 2021, kami nampi patarosan ti palanggan Australia.Anjeunna ningali dina halaman wéb resmi urang yén urang tiasa ngalakukeun transportasi laut LCL ti China ka Australia, sareng urang gaduh agén koperasi di Australia anu tiasa mupus adat sareng nganteurkeun.Ku alatan éta, kami ngarepkeun yén urang tiasa nyayogikeun anjeunna rencana pengiriman panto-ka-panto anu lumayan dumasar kana data kargo anu anjeunna nyayogikeun.

  • 8CBM 1600KG Cina ka Calgary, Kanada LCL Ku SEA

    8CBM 1600KG Cina ka Calgary, Kanada LCL Ku SEA

    Simkuring gaduh gudang urang sorangan di Shanghai, Ningbo na Shenzhen pikeun ngumpulkeun barang.Ayeuna, rute pengiriman utama kami pikeun transportasi LCL ti Cina ka Kanada nyaéta: Ningbo / Shanghai / Shenzhen / Qingdao - Vancouver, Ningbo / Shanghai / Shenzhen / Qingdao - Calgary, Ningbo / Shanghai / Shenzhen / Qingdao - Toronto.Tiap jalur boga kapal unggal minggu, nu ninggalkeun dina waktu tetep unggal minggu.Saatos barang dugi ka terminal asing, staf kami di Kanada bakal angkat ka daérah palabuan sareng mawa peti ka gudang anu diawaskeun, dimana wadahna bakal dibuka.

  • 3CBM 800KG 3pallets Cina ka Jerman Hamburg ku laut LCL EXW

    3CBM 800KG 3pallets Cina ka Jerman Hamburg ku laut LCL EXW

    Hiji poé dina bulan Agustus, urang narima surelek ti customer Jerman.Anjeunna kedah ngirim produk 3CBM 800kg 3Pallets ka Pelabuhan Hamburg, Jérman, istilah dagang nyaéta EXW.Urang diperlukeun pikeun nyokot barang di pabrik di Ningbo, lajeng mantuan buku spasi.Numutkeun paménta palanggan, kami parantos masihan anjeunna rincian biaya:

    BOBBING—HAMBURG COSCO/CMA 32DAYS 1/5 5/4 4/2

    Biaya nyokot: 200 USD

    angkutan laut: 150 USD

  • 4CBM 1400kg payung LCL ka Gudang Amazon Inggris

    4CBM 1400kg payung LCL ka Gudang Amazon Inggris

    Aya kapal tiNingbo, Shanghai, Shenzhen jeung Qingdaoka sababaraha palabuhan utama di Inggris, kayaningSouthampton, Felixstowe sareng Liverpool, jsb The kapal utama anu EMC na COSCO, jsb perjalanan téh ngeunaan 30 poé.Perusahaan kami utamina nganggo kapal EMC ti Ningbo / Shanghai / Shenzhen ka Inggris.

  • 8 kotak 2CBM 300KG angkutan laut LCL CIF Shanghai ka Dubai Port, Cina

    8 kotak 2CBM 300KG angkutan laut LCL CIF Shanghai ka Dubai Port, Cina

    Hiji poé dina bulan Agustus, urang narima surat ti pabrik kami geus cooperated jeung keur lila ngan sanggeus anjog di parusahaan urang isuk-isuk.Anjeunna naroskeun ka kami ngeunaan biaya angkutan barang khusus pikeun barang-barang di handap ieu anu dikirimkeun ka Dubaiistilah CIF:

  • 3kasus 1010kg 1.78CBM Cina ka Italia Genoa DDU ku laut

    3kasus 1010kg 1.78CBM Cina ka Italia Genoa DDU ku laut

    Dina 25 Juli, kami nampi patarosan ti palanggan Italia.Anjeunna gaduh 3 kasus barang 1010kg 1.78CBm di Hunan, Cina pikeun dikirim ka Turin, Italia, sareng anjeunna peryogi kami ngabantosan anjeunna dina jasa logistik DDU ku laut.Dupi urang nawiskeun anjeunna harga?Urang nawiskeun anjeunna harga ti Hunan, Cina ka Italia.Rincian harga nyaéta kieu:

  • 2cbm 900kg 2 pallets Cina ka Kaohsiung ku laut

    2cbm 900kg 2 pallets Cina ka Kaohsiung ku laut

    Anyar, parusahaan urang geus dibuka jalur laut tiCina ka Taiwan, Tanggal pengiriman barang nyaéta 3/6, pesenan bakal dipotong Rebo unggal minggu, kapal bakal angkat dinten Saptu, sareng éta bakal sumping di palabuhan 2 dinten saatos kapal angkat.

  • 10CMB 2000KG TO Los Angeles

    10CMB 2000KG TO Los Angeles

    Hiji poé dina bulan April, urang narima hiji panalungtikan ti customer Amérika.Anjeunna naroskeun ka kami upami urang tiasa ngabantosan anjeunna nganteurkeun barang 10CBM 2000KG di Suzhou ka Pelabuhan Los Angeles di Amérika Serikat.Anjeunna bakal ngabéréskeun beberesih adat sareng pangiriman di Amérika Serikat ku nyalira.Numutkeun sarat palanggan, kuring masihan anjeunna harga LCL Shanghai-LA

  • LCL ka Swiss

    LCL ka Swiss

    Jam 18:00 dina 10 Séptémber, kami nampi patarosan ti nasabah.Eusi pamariksaan nyaéta kieu:

    Barang: parabot olahraga

    7CBM

    46 cm * 120 cm * 36 cm, 10 kasus

    60cm * 46cm * 36cm, 42 lembar

    Ngeunaan 1300 kg

    HS: 9506919000.

    Tambahkeun: Sternmatt 6, 6010 Kriens, Swiss.

    Ningbo - Swiss DDU angkutan

  • 10CBM 2000KG 120 potongan LCL ka Perancis ku laut

    10CBM 2000KG 120 potongan LCL ka Perancis ku laut

    Tanggal 5 maret pas abdi nuju perjalanan bisnis di hangzhou, abdi ngan tuang di KFC, margi seueur teuing jalmi di KFC, seueur pisan anu tiasa ngeja meja, waktos abdi meja ka dua jalmi, nya. ngawangkong konsumén asing nanya aranjeunna pikeun ngirim 10 LCL kargo ka Perancis, sabab ngan ngawitan ngalakukeun perdagangan asing, urutan ieu urutan kahiji, Aranjeunna teu boga pangalaman ékspor jeung nyaho nanaon tentang kumaha carana ngekspor kargo bulk ku laut.Janten kuring nyandak inisiatif pikeun ngobrol sareng aranjeunna, ngenalkeun kaunggulan perusahaan kuring sareng ngajawab patarosan na.Tungtungna, saatos sajam ngobrol, aranjeunna panginten kami profésional pisan sareng ngajak kuring ka perusahaan pikeun diskusi anu lengkep.