FCL

  • 40HQ Mat pikeun pets Cina ka Kanada Amazon YOW1 ku laut FCL DDP

    40HQ Mat pikeun pets Cina ka Kanada Amazon YOW1 ku laut FCL DDP

    Dina 12 Oktober, kami nampi patarosan ti palanggan Kanada.Anjeunna ngagaduhan produk 40hq pikeun dikirim ti Yangzhou, Cina ka gudang Amazon YOW1 di Kanada.Anjeunna naros upami urang tiasa nyayogikeun jasa pengiriman FCL, sareng ku jalan kitu, urang ogé ngalaksanakeun pabeurangan pabeungeutan bagian tukang barang.Saatos nampi patarosan palanggan dina waktos éta, kami naroskeun ka palanggan pikeun alamat pabrik khusus Yangzhou, ukuran pakét produk, jumlah kasus sareng beurat.

  • 40HQ Cina ka Genoa, Italia ku laut DDU

    40HQ Cina ka Genoa, Italia ku laut DDU

    Perusahaan kami parantos ngoperasikeun pengiriman FCL ti Cina ka Itali ti saprak 2015, utamina pikeun FOB / CIF / EXW, jsb. Nanging, kusabab parobihan dina lingkungan pasar, perusahaan kami mimiti ngaluncurkeun jasa pengiriman FCL pengiriman DDP / DDU ti China ka Italia dina 2019, anu parantos beroperasi salami 3 taun ayeuna.Urang tiasa ngatur logistik sareng pangiriman pikeun gudang luar negeri.Kami ngagaduhan gudang di Shenzhen, Ningbo, Shanghai, Qingdao sareng palabuhan sanésna, sareng urang tiasa ngatur barang-barang pikeun diékspor ka Itali tina palabuhan ieu.Ayeuna, pausahaan pengiriman barang utama urang cooperate kalawan nyaéta ONE, COSCO, EMC, CMA jeung saterusna.Italia salian Milan, Genoa jeung palabuhan sejenna, aya Naples, Livorno, Trieste jeung saterusna.

  • Cina ka Kanada Vancouver SEA FCL 40HQ

    Cina ka Kanada Vancouver SEA FCL 40HQ

    Hiji poé di 2021, kami geus narima ti panalungtikan customer Kanada urang, anjeunna kedah 20CBM ku laut ti Cina ka Vancouver, pikeun ngirim informasi husus ngeunaan barang ka kami, sanggeus urang ngaliwatan data barang, waktu alus barang, jeung syarat waktu pengiriman barang konsumén, nurutkeun data disadiakeun ku customer jeung sarat, kami ka konsumén pikeun milih spasi pengiriman barang luyu, Tungtungna dikintunkeun ka angkutan barang laut nyaeta 1900 usd ka konsumén, klien sanggeus narima cutatan nu, pikir nu harga bisa ditarima, lajeng ngirim informasi kontak supplier urang ka kami, hayu urang balik sarta ngahubungan operasi saterusna, sabab supplier nu tanggung jawab trailer sarta adat clearance, jadi urang ngan ngirimkeun SO ka supplier, nuturkeun-up tanpa operasi urang.Tapi sabenerna urang tiasa beroperasi sakabeh bagian atawa sababaraha bagian di antara ti pabrik supplier urang ka consignee asing.Tungtungna barang dikirim ka Kanada sakumaha anu dijadwalkeun.

  • 40HQ 8000kg FCL Cina ka Dammam Jeddah

    40HQ 8000kg FCL Cina ka Dammam Jeddah

    Taun 2019, kami parantos muka pengiriman FCL ti Shenzhen, Ningbo sareng Shanghai di China ka Jeddah sareng Dammam di Arab Saudi.Ayeuna, urang ngajaga perjalanan tetep unggal minggu sareng kapal angkat dina Senén.Dina Juni urang ali ramatloka internasional, aya customer ti Arab Saudi, anjeunna kagungan 40 hq barang kudu port ti Cina ka Arab Saudi, nanya naha urang bisa ngadugikeun angkutan laut ka anjeunna, barang siap diperkirakeun dina tungtungna. September, sabab barang alus keur lila, harga cutatan ayeuna jeung teu bisa dipaké dina ahir September, jadi kuring jeung cenah, saperti pertengahan September, kuring diropéa harga ka manéhna jeung ahirna manéhna sapuk.

  • 40HQ EMC Cina ka UK Felix Stowe

    40HQ EMC Cina ka UK Felix Stowe

    Kami ngagaduhan palanggan Inggris anu parantos damel sareng kami ampir tilu taun ti saprak 2019. Dina awalna, kusabab volume barangna anu kawilang leutik, kami ngan ukur ngirim. treuk + express,karéta api + express, laut + express, hawa + express.Salaku parusahaan na terus tumuwuh, urang gawe leuwih raket jeung manehna.

  • 40HQ * 5 china ka Shanghai, Cina ka Tampa, AS

    40HQ * 5 china ka Shanghai, Cina ka Tampa, AS

    Poé dina April, urang narima hiji panalungtikan customer urang, di Amérika Serikat diTampa, parusahaan maranéhanana nyaéta di Amérika Serikat, aranjeunna kedah ngangkut ti Shanghai, Cina lima 40 hq wadahna shipped ka Amérika Serikat di Tampa, nanya kami naon akomodasi mirah, lajeng kami nyarankeun customer ka kapal,Shanghai - Tampa,kode jalur transit busanZCP.

  • 56CBM 10000KG Alat Barbeku FCL Shanghai ka AS Gudang Amazon ONT8

    56CBM 10000KG Alat Barbeku FCL Shanghai ka AS Gudang Amazon ONT8

    Dina 15 Juli, kami nampi patarosan ti palanggan Amérika.Anjeunna kagungan 56CBM 10000KG 715produk kualitas ngaranna parabot barbecue, sarta anjeunna diperlukeun kami pikeun cutatan biaya sakabeh bagian tinaFCL di Ningbo ka ONT8 gudang di Amazondi Amérika.

  • NB-NY 40HQ 8000kg jati

    NB-NY 40HQ 8000kg jati

    Hiji poé dina bulan Juli, urang narima hiji panalungtikan ti nasabah, anjeunna perlu ngekspor wadahna 40HQ ka New York, barang bakal siap on 7, hayu urang ngatur tanggal pengiriman barang pangcaketna.

  • 20GP 8000KG

    20GP 8000KG

    Dina hiji poe di maret sim kuring nampi email ti rerencangan anu nyarios gaduh kontainer 20GP kanggo dikintunkeun ti China ka palabuhan Dubai, istilah dagang FOB, barangna di Zhejiang Huzhou, beurat barangna 8 ton, sarta bisa kami masihan anjeunna harga?Dina waktos éta, kuring ngadugikeun harga di handap ieu dumasar kana kaayaan barangna:

     

    angkutan laut: 2900USD

    Biaya booking: 300RMB / wadahna

    fee THC: 750RMB / wadahna

    Biaya dokumén: 450RMB / wadahna

    fee manifest: 50RMB / wadahna

    Biaya beberesih pabean: 100RMB / tikét

    Biaya manajemén peralatan: 100RMB / wadahna

    premium asuransi: nilai * 1,1 * 1/1000

    fee Éntri: nurutkeun sabenerna

    Fee towing: 2250RMB (kaluaran tunggal diitung nyalira)

    Biaya ngabongkar: saleresna (upami aya)

    Biaya sékrési Telex: 500RMB (upami aya)

    Fee withholding: saleresna (upami aya)

  • Ékspor FCL ka palabuhan LB Amérika

    Ékspor FCL ka palabuhan LB Amérika

    Dina isuk-isuk 20 Désémber, urang narima hiji panalungtikan ti customer di Jiaxing.Eusi email nyaéta transportasi FCL ti palabuhan Ningbo ka palabuhan Long Beach di Amérika Serikat.

  • kiriman FCL ka Dubai

    kiriman FCL ka Dubai

    Dina malem pertengahan Méi, kuring kungsi barbecue jeung batur sapagawean.Nalika kami nuju tuangeun, urang ngobrol ngeunaan transportasi FCL tina ékspor China ka Dubai.Dubai salaku palabuhan penting di Wétan Tengah, throughput wadah bulanan ageung.Dina waktos éta, anjeunna kabeneran ngagaduhan klien anu hoyong ngintunkeun sadayana wadahna ka Dubai.Alamat wadahna nyaéta Wuzhen, Kota Jiaxing.Barang beuratna 15 ton jeung bisa dimuat dina 23 Mei. Data tara kuring turun, da manéhna geus