FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun ngagaduhan cabang sanés di Cina?

Sumuhun, urang boga cabang di Ningbo, Shanghai, Shenzhen na Yiwu di Cina.

Naon modus angkutan utama anjeun?

Modeu transportasi utama kami nyaéta angkutan udara, angkutan laut sareng pangiriman ekspres.

Naha anjeun tiasa ngirim barang sanés kecuali pangiriman ka gudang Amazon?

Leres, urang ogé tiasa ngalakukeun transportasi anu sanés, produk utama nyaéta pikeun ngalakukeun gudang amazon.

Dupi abdi tiasa naros naha clearance adat Amazon AS tiasa kalebet pajak?

Leres, urang tiasa nganggo importir urang, kalebet pajak.

Naha anjeun tiasa ngenalkeun sababaraha metode pengiriman utama amazon?

Nganyatakeun 2-3 poé.

Hawa & express 10-12days.

Fastship & express 15-20 poé.

Slowship & treuk 25-35 poé.

Gumantung kana lokasi gudang, bakal aya sela waktos béda.

Upami labélna salah, anjeun tiasa ngabantosan labélna?

Leres, anjeun tiasa ngarobih labél.

Upami kuring ngintunkeun hiji pisan ku dua cara anu béda, naha éta bakal ngahémat biaya?

Leres, anjeun umumna tiasa ngahémat sahenteuna 30% tina biaya.

Kumaha upami barangna gaduh batré atanapi kedah disertipikasi?

Anjeun kedah nyayogikeun sertipikat sateuacan anjeun tiasa ngangkut, kami henteu ngalakukeun barang bahaya.

Kumaha pikeun ngimbangan leungitna barang?

Lamun barang leungit dina transit, urang bakal ngimbangan nurutkeun nilai beuli barang, jadi urang kudu nyadiakeun invoice pameseran jeung slip pamayaran.Sajaba ti éta, premium asuransi geus kaasup dina cutatan urang.

Upami barang parantos dugi ka Amérika Serikat, tapi kedah dipulangkeun sareng labélna dirobih, naha éta tiasa diurus?

Urang bisa nungkulan masalah sarupa.

Upami palanggan badé mariksa barang, anjeun tiasa angkat ka pabrik pikeun mariksa barang?

Sumuhun, urang tiasa ngatur batur datang mariksa barang.

Kumaha inquire tracking kargo?

Kami bakal rutin nyukcruk rinci sareng ngirimkeunana ka email anjeun unggal minggu pikeun nginpokeun ka anjeun dina waktosna ngeunaan kaayaan barang.

Dupi anjeun gaduh operasi di luar negeri?

Leres, urang gaduh gudang di Amérika Serikat sareng Éropa.

Dupi anjeun ngirim hiji atas nama anjeun?

Leres, pangiriman tiasa diatur ngalangkungan gudang kami nganggo UPS / USPS jsb.

Sabaraha harga jasa anjeun?

Harga pasti tiasa ditawarkeun nalika detil barang anjeun parantos réngsé, sapertos beurat, volume, kota anu dimuat sareng kota tujuan.

Kumaha carana abdi tiasa mayar anjeun?

Anjeun tiasa mayar kami ku mindahkeun bank (T / T), Western Union jeung saterusna.

Iraha kuring mayar anjeun?

Ilaharna, pikeun pengiriman barang laut, anjeun tiasa mayar kami saatos barang balayar.

Sareng pikeun kiriman angkutan udara / express, anjeun kedah mayar kami sateuacan barang angkat.

Supplier kuring teu boga hak pikeun ngekspor.Dupi anjeun ngabantosan abdi ngékspor barang?

Sumuhun, urang tiasa.Urang bisa meuli lisénsi ékspor, ngalakukeun deklarasi adat jeung hip barang kaluar ka anjeun.

Dupi anjeun ngabantosan abdi mariksa barang-barang urang?

Sumuhun, urang bisa mantuan ngalakukeun éta pikeun anjeun.Mangga nawiskeun sarat rinci anjeun pikeun inspectio.

Dupi anjeun ngabantuan nyokot barang urang ti pedalaman Cina?

Sumuhun, urang bisa mantuan ngalakukeun éta pikeun anjeun.Mangga nawiskeun alamat pasti pikeun nyokot.

Kami henteu ngan ukur ngintunkeun kargo anjeun ti china, tapi ogé ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah anu teu kaduga.

Ngabantosan anjeun koordinasi sareng supplier, adat, jalur pengiriman barang, truk, agén pamariksaan.