Nganyatakeun

  • 10cartons 130kg bank kakuatan china ka Jerman ku DHL express

    10cartons 130kg bank kakuatan china ka Jerman ku DHL express

    Saluran ekspres internasional perusahaan kami sami sareng produk anu diwanohkeun sateuacana, kalayan palayanan anu sampurna sareng metode transportasi anu aman tiasa dianggo pikeun sagala rupa produk, sapertos produk batré litium atanapi catu daya sélulér, anu jarang diangkut di pasar.Salaku perusahaan anu gaduh pangalaman operasi genep atanapi tujuh taun, perusahaan kami ngagaduhan paménta konsumén dina aspék ieu.Kami bakal nampi barang di gudang kami di Shenzhen.Saatos barang sumping di gudang kami, kami bakal ngangkut barang ti Shenzhen ka Hong Kong.Di Hong Kong, urang bakal mindahkeun barang ka bagian séjén dunya ngaliwatan fedex lokal / UPS / DHL.

  • 7 karton 117kg Cina ka gudang Amazon Australia BWU2 Ku hawa + express DDP

    7 karton 117kg Cina ka gudang Amazon Australia BWU2 Ku hawa + express DDP

    Cina ka Australia ku saluran hawa tina DDP, mimitian ti 2019, parusahaan urang geus opat taun kapayun, mimitian ti 19 taun, parusahaan urang di ningbo, Shanghai, yiwu, shenzhen nyetél narima gudang, ayeuna gaduh penerbangan mingguan ti Shanghai. bandara pudong jeung bandara shenzhen baoan ngapung ka Australia Sydney jeung Melbourne.

  • 10KG 1.6 * 0.15 * 0.13m china ka Perancis ku UPS express

    10KG 1.6 * 0.15 * 0.13m china ka Perancis ku UPS express

    Urang mimiti ngalakukeun bisnis express internasional di 2015, sarta boga gawé babarengan jangka panjang kalayan FedEx, UPS, DHL na TNT.Ayeuna, urang tiasa nyandak pangiriman barang nasional, utamana pikeun ékspor di Shanghai jeung Shenzhen.Wates waktos ka Amérika Serikat disimpen dina 2-3 dinten damel, sareng wates waktos ka Éropa dijaga dina 5-7 dinten kerja.Di nagara sésana, wates waktu antara 2 jeung 7 poé gawé.Sumawona, kami henteu ngagaduhan larangan dina produk anu kami lakukeun.Urang tiasa ngangkut batré, batré murni, cair sareng bubuk.Produk ieu bakal dikirim ka Hong Kong, teras diangkut ka sababaraha nagara ngalangkungan DHL, FedEx, UPS sareng TNT di Hong Kong.

  • 28kg 1490 * 740 * 260mm Cina ka Italia ku TNT Express

    28kg 1490 * 740 * 260mm Cina ka Italia ku TNT Express

    Alamat Consignee: Via P. Micca, 314100 Italia, nurutkeun data barang disadiakeun ku nasabah, kami nyarankeun saluran TNT express ka anjeunna.Alesanna nyaéta kieu: barang-barangna langkung ageung tibatan 300cm ukuran sareng kuriling, UPS sareng FedEx henteu nampi barang anu langkung ageung tibatan kuriling 300cm, janten aranjeunna ngan ukur tiasa ngirim TNT express.Sajaba ti éta, beurat barang leutik, sarta konsumén merlukeun angkutan panto-to-panto, jadi angkutan laut pasti moal ongkos-éféktif, sarta angkutan hawa ngan bisa ngahontal palabuhan.Ku alatan éta, TNT express mangrupa cara pangalusna pikeun minuhan sarat customer urang.

  • 8cartons 153kg Cina ka GARDENA AS ku express

    8cartons 153kg Cina ka GARDENA AS ku express

    Perusahaan kami mimiti ngalakukeun ekspres internasional dina taun 2019, sareng ngagaduhan puluhan akun ekspres, anu tiasa dikirim ka sakumna dunya pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Ningbo, Shanghai sareng Shenzhen sadayana gaduh gudang sorangan, dimana pesenan tiasa dilakukeun sacara mandiri, teras barangna bakal ditransfer ku staf UPS / FedEx / DHL / TNT.Salian barang biasa, urang ogé bisa nyambungkeun muatan listrik, produk cair jeung bubuk.Angkutan produk ieu bakal dialihkeun ti Shenzhen ka Hong Kong.Ieu lajeng transshipped kuUPS / FedEx / DHL / TNTstaf di Hongkong.

  • 15kg FedEx Cina ka Kanada

    15kg FedEx Cina ka Kanada

    Poé Méi kami nampa hiji panalungtikan customer, samping na boga produk hardware kotak kaexpress ka Kanadakonsumén di ditu, sabab wabah Cina Shanghai, Shanghai saluran express internasional samentara ditunda, kami nyarankeun customer pikeun ngirim barang ka gudang kami di shenzhen, di shenzhen, ékspor, dina waktu barang aya di ningbo, The angkutan barang kami dicutat ka konsumén téh FedEx 1400RMB

  • 300kg Leutik lampu wengi 30boxs ka Italia ku express

    300kg Leutik lampu wengi 30boxs ka Italia ku express

    Hiji dinten di Juli 2022, kuring ngirim surat pangembangan sapertos biasa.Saatos kuring ngirim email ka palanggan Italia, anjeunna ngawaler kuring sababaraha menit saatosna, nyarios yén anjeunna ngagaduhan 30 kotak barang di Guangzhou.

     

  • 50kg ring Magnét ka Inggris ku FeDex express

    50kg ring Magnét ka Inggris ku FeDex express

    Taun ka tukang sanggeus babaturan diwanohkeun ka ngalakukeun perdagangan asing, manéhna ngabogaan konsumén Inggris, purchasing ring magnét 50 kg ka manéhna, tapi kuring teu bisa manggihan logistik group bisnis manéhna ngangkut ka Inggris, tuluy sobat indit ka konsumén Britania-Na. nyarankeun kuring, ngahubungan kami ku email dina waktu éta, Kuring baris nawiskeun surat kupesenan ngadeg internasional alibabaka nasabah, nasabah bakal ngadagoan urang ngirim tagihan express ka anjeunna sanggeus narima eta.

  • 300kg 15 kasus headlights kalawan batré litium express ka Amérika Serikat

    300kg 15 kasus headlights kalawan batré litium express ka Amérika Serikat

    Dina raraga hadé ngalayanan konsumén urang, parusahaan urang boga loba fedex na UPS rekening, kaasup sababaraha saluran husus rekening express, kayaning cair, bubuk, batré litium jeung produk lianna.

  • UPS / FEDEX / DHL / TNT express ti Cina ka sakuliah dunya

    UPS / FEDEX / DHL / TNT express ti Cina ka sakuliah dunya

    Bisnis express internasional utamana dibagi kana opat pausahaan express utama, nyaéta UPS, FedEx, DHL jeung TNT.Perusahaan kami ngagaduhan 50 akun ekspres, kalebet 15 akun UPS sareng FedEx sareng 10 akun DHL sareng TNT masing-masing.Tiasa dina usum puncak akun kawates, aya spasi cukup pikeun minuhan kaperluan pangiriman customer urang.Kami ngagaduhan gudang di Shanghai, Ningbo sareng Shenzhen pikeun nampi barang.Daptar ekspres bakal dikaluarkeun dina dinten barang dugi ka gudang tanpa ngantosan.Jenis barang anu sayogi nyaéta: barang umum, produk listrik, batré litium, cair, bubuk sareng saterasna.Henteu aya sarat pikeun bungkusan produk, karton atanapi barang bungkusan anu henteu teratur tiasa ditampi.

  • 60kg bakal dikirimkeun ka gudang FTW1 ku FedEx

    60kg bakal dikirimkeun ka gudang FTW1 ku FedEx

    Jam 12 tanggal 20 Juli, nalika kuring ngadatangan konsumén di luar, kuring pendak sareng perusahaan amazon.Aranjeunna utamina ngirimkeun barang ka FTW1, gudang amazon di Amérika Serikat.Produk utama nyaéta headlamp, anu ngandung batré.Dina prosés ngobrol sareng aranjeunna, kuring diajar yén aranjeunna ayeuna gaduh 2 kotak lampu sareng batré litium pikeun dikirim ka gudang Amazon di AS pikeun ngeusian deui, anu peryogi 5-7 dinten kanggo dikirimkeun ka gudang Amazon di AS.Dina waktos éta, abdi nyarankeun HongKong FedEx ka konsumén nurutkeun paménta maranéhanana

  • Ups jasa Kurir Orde Beureum ka Australia

    Ups jasa Kurir Orde Beureum ka Australia

    Kami nampi patarosan ti nasabah dina 20 Januari.Palanggan ngagaduhan 12 kotak barang 200kg, anu kedah dikirim ka palanggan Australia ku pangiriman ekspres.Lajeng nasabah asing urgently perlu bets ieu barang, nu kudu dikirimkeun ka customer dina 5 poé.