Ngirimkeun barang ti Cina ka gudang FTW1 di Amérika Serikat ku angkutan udara + express

Hiji poé dina Januari, customer datang ka kami sarta ngomong yén maranéhna kaluar tina stock alatan kanaékan dadakan dina jualan produk dina platform Amazon Maranéhna.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hiji poé dina Januari, customer datang ka kami sarta ngomong yén maranéhna kaluar tina stock alatan kanaékan dadakan dina jualan produk dina platform Amazon Maranéhna.Ku alatan éta, aranjeunna hoyong urang ngirim sakumpulan barang kosong ka gudang Amazon di Amérika Serikat pikeun ngeusian deui.Data spésifik barang nyaéta 150kg, 10CTNS, 0.8cbm, sareng pabrikna aya di Ningbo.Kituna, urang ngalaporkeun biaya pangiriman hawa ka konsumén, sarta harga Unit éta 6.8USD / KG.Saatos palanggan satuju, kami naroskeun ka operator pikeun ngatur logistik pikeun nyandak barang di pabrik.Saatos barang dibawa ka Gudang kami di Shanghai, staf gudang kami di Shanghai bakal ngukur sareng beuratna barang, teras ngagantelkeun daptar permukaan UPS express.Sanggeus sagalana rengse, barang bakal dikirim ka Los Angeles ku hiber langsung ti Shanghai ka Los Angeles.Saatos barang dugi ka Los Angeles, kolega Amérika lokal urang bakal mupus barang.Sanggeus parantosan clearance adat, barang bakal ditarik ka gudang urang di Amérika Serikat, lajeng barang bakal dikirimkeun ka staf UPS pikeun distribusi.Tungtungna, éta bakal nyandak ngeunaan 12 poé pikeun barang dipulut sarta nempatkeun kana gudang, sarta nasabah pisan wareg jeung jenis ieu wates waktu.Butuh ngeunaan 1-2 poé pikeun kulon jeung 3-4 poé pikeun Wétan.

Wates waktos angkutan udara sareng pangiriman ekspres sakitar 7-10 dinten kerja.Pikeun angkutan udara, urang milih penerbangan langsung ti Shanghai ka Los Angeles, anu dasarna ngapung dina dinten anu sami sareng sumping dina dinten anu sami.Wates waktos dikawasa sacara ketat.Gudang panarima utama urang aya di Shanghai, sabab aya penerbangan leuwih langsung ka Amérika di Shanghai, jadi gampang pikeun ngatur barang.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, mangga ngahubungi Jerry dina inpormasi kontak ieu:
Email:Jerry@epolar-zj.com
Skpye: hirup:.cid.2d48b874605325fe
Whatsapp: http://wa.me/8615157231969


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami