Cina ka Inggris / AS / Éropa pengiriman barang hawa DDP

Hawa panto ka panto utamana dibagi kana hawa + express jeung hawa + treuk


Rincian produk

Tag produk

Angkutan udara + express

Barangna bakal diangkut ti Cina ka bandara Éropa atanapi Amérika ku hawa, teras barangna bakal diberesihan ku staf asing urang.Saatos adat clearance, barang bakal dikirimkeun ka pausahaan express asing pikeun pangiriman.Saluran ieu tiasa nutupan gudang Amazon sareng gudang non-Amazon di Amérika Serikat sareng Eropa.Kami ngagaduhan gudang di Shenzhen, Yiwu, Ningbo sareng Shanghai, anu nampi barang sadinten.Modeu transportasi ieu ngabutuhkeun produk pikeun dibungkus dina kardus, kuriling kardus henteu langkung ti 260cm, sareng beurat unggal kardus henteu langkung ti 22kg.Watesan waktos sadayana ti Cina ka Inggris, Perancis sareng Jérman nyaéta 12-15 dinten, sareng up atanapi DDP tanggung jawab pikeun pangiriman di tungtung tukang.The sakabéh wates waktu ti Cina ka Amérika nyaéta 7-10 poé, sarta up atanapi FedEx tanggung jawab pangiriman di tungtung deui.Kami parantos ngadamel produk ieu salami 3 taun, sareng tim clearance adat asing gaduh pangalaman anu beunghar.Sajaba ti éta, unggal cutatan ngawengku harga pinuh.Lamun barang ruksak salila transportasi alatan alesan urang, urang bakal ngimbangan pinuh nurutkeun nilai barang.

Angkutan udara + treuk

Barang bakal diangkut ti Cina ka bandara Éropa atanapi Amérika ku angkutan udara, teras barangna bakal diberesihan ku staf asing urang.Saatos bea cukai, barang bakal dikirimkeun ka perusahaan treuk pikeun dikirimkeun.Henteu aya sarat pikeun ukuran produk dina saluran ieu, sareng wates waktos di Amérika Serikat beda-beda ti 30 dugi ka 50 dinten.Éropa utamana teu Britania, Perancis, Jérman, resép aya dina 50 poé atawa leuwih.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, mangga ngahubungi Jerry dina inpormasi kontak ieu:
Email:Jerry@epolar-zj.com
Skpye: hirup:.cid.2d48b874605325fe
Whatsapp: http://wa.me/8615157231969


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami